Blauw--tortie poesje aangeboden (in optie)

KittenToevoegen aan favorieten
Prijs: 825,00 825
Contact persoon Esther Velde
Catterynaam: Van Femke’s
Lid van Vereniging: Mundikat
Email adres: esve1977@gmail.com
Telefoonnummer: 06-11300083
Facebook pagina: ---
instagram pagina: ---
Toegevoegd: 20-06-2020
Gemaakt door

Advertentie tekst

Hallo! Op 1 mei hebben wij een nestje kittens gekregen! Het nestje bestaat uit 5 kittens. Voor deze dame zoeken wij nog een heel fijn en liefdevol thuis! Ze was al gereserveerd, maar omdat ze soms wat pittig kan reageren als ze niet geaaid of opgetild wil worden en de mensen die haar zouden gaan nemen (een gezin met 2 jonge kinderen) onervaren zijn met katten, hebben we met elkaar besloten dat ze beter naar een persoon/gezin kan waar men ervaring heeft met katten. Ze heet Charly, die naam heeft ze gekregen, wat natuurlijk nog veranderd kan worden.
Haar karakter kort omschreven:
Ondernemend, nieuwsgierig, speelt graag met haar broers en zussen, lief, maar als ze geen zin heeft laat ze dat weten door een kort blaasje te geven en loopt dan weg. Ze ligt daarentegen vaak op schoot te slapen, dus ze heeft ook zeker een hele vriendelijke kant!

Moeder is chocolate van kleur en de vader is crème wit. Te zien op de laatste 2 foto’s. De foto’s van Charly zijn gemaakt op de leeftijd tussen 2 weken en 8 werken. Haar stamboom naam is: Alies Van Femke’s

Charly went in ons gezin aan 2 volwassenen en 2 kinderen van 7 en 10 jaar. Aan andere poezen en 2 rustige oude hondjes. Het zou fijn zijn als Charly in een gezin mag terecht komen waar al een poes/kat en of hond(en) aanwezig zijn! Als ze 13 weken oud is mag ze naar haar nieuwe thuis! Dit valt in het weekend van 31 juli-1 augustus. Ze wordt volgens schema ontwormd. Indien nodig ontvlooid . 2 keer nagekeken door de dierenarts. 2x ingeënt Gechipt Ze krijgt een paspoort en uiteraard een stamboom mee! Ook geven wij een uitgebreid en nuttig kittenpakket mee t.w.v. €50,- Heeft u vragen of interesse in Charly, dan kunt u mij een mail of watsapp sturen. Bellen mag ook. Graag lezen wij wat over uw gezinssituatie indien u via de mail of watsapp communiceert.
U kunt komen kijken met meerdere mensen vanuit hetzelfde gezin op gepaste afstand. Handgel en mondkapjes zijn aanwezig.
Wij vinden het belangrijk dat u Charly eerst in levende lijve ontmoet en als er een klik is, dan kan ze gereserveerd worden. We vragen dan een aanbetaling van €100,-

Met vriendelijke groet,
Esther

Kenmerken

(Stamboom) naam moeder Femke Louise Vlindervallei
(Stamboom) naam vader Prince Charming DeLyn
Moeder is getest op Fiv, Felv, HCM, PKD (via echo)
Vader is getest op Fiv, Felv, HCM, PKD (via echo)
Geboortedatum 1 mei 2020

Locatie

Groningen, Nederland
Leek

Advertentiedetails

Advertentie ID: 447
Getoond: 829
Aangepast: 29-06-2020
Vervalt: 19-08-2020
In categories: Brits Korthaar

Facebook reacties

Locaties aangeboden Kittens