Een Seal lynx marble Bengaaltje.

KittenToevoegen aan favorieten
Contact persoon C.Schiffer
Catterynaam: Airashii
Lid van Vereniging: TICA/Cats and Tulips
Email adres: cschiffer@upcmail.nl
Telefoonnummer: 06-83352478
Facebook pagina: ---
instagram pagina: #arashisnowbengals
Toegevoegd: 07-07-2020
Gemaakt door

Advertentie tekst

De kittens maken een belangrijk deel uit van ons gezin en beschikken dus over het hele huis . Alleen voor het raam kunnen zij de avonturen van de andere Bengalen volgen. Kenjiro heeft een duidelijk marble patroon, met veel contrast. De basiskleur is room wit en het marble patroon is zand kleurig.
Het patroon is zwierig en vol beweging met cirkels en krullen. Het patroon is volop in ontwikkeling en pas wanneer Kenjiro een jaar oud is, zal het patroon volledig ontwikkeld zijn.
Kenjiro is een speels en ondernemend en hij waardeert speelgoed. Zij favoriete speelgoed claimt hij met een grom en soms legt hij er zijn pootje op. Dit gedrag maakt deel uit van zijn spel en hierbij daagt hij zijn broertje uit voor de jacht. Snel rennen, springen en klimmen vindt hij leuk en wanneer hij genoeg heeft gespeeld zoekt hij een schoot op en wil hij graag geknuffeld of achter zijn oortjes gekriebeld worden. Kenjiro is alert er ontgaat hem weinig, hij is inventief, speels en ondernemend en ziet overal een activiteit in.Kenjiro betrekt ons graag bij zijn dagelijkse avonturen, niet alleen omdat wij spannende speeltjes hebben, maar ook een zachte schoot om te doezelen na al die activiteiten.
Kenjiro mag wanneer hij 13 weken oud is verhuizen. Hij is dan twee keer door de dierenarts onderzocht en ingeënt. Hij heeft een Europees paspoort, een gezondheidsverklaring en een Chip en is gecastreerd. Hij is drie keer ontwormd.
Wanneer de kittens verhuizen krijgen zij een pakketje mee.
Airashii is geregistreerd bij de internationale kattenvereniging TICA ,die ook de stamboom voor onze kittens afgeeft.
U bent van harte welkom om onze cattery en de kittens te bezoeken. Wij kunnen rekening houden met een vakantie reservering.

Kenmerken

(Stamboom) naam moeder Airashii Jilly Cho
(Stamboom) naam vader World Champion Stardot Merkur
Moeder is getest op Flv en Fiv
Vader is getest op Felv en Fiv
Geboortedatum 6-5-2020

Locatie

Zuid-Holland, Nederland
Rotterdam

Advertentiedetails

Advertentie ID: 523
Getoond: 1212
Aangepast: 14-07-2020
Vervalt: 05-09-2020
In categories: Bengaal

Facebook reacties

Locaties aangeboden Kittens