Twee lieve blauwe rusjes

HerplaatsingToevoegen aan favorieten
Prijs: 450,00 450
Contact persoon Larisa of Alexander
Catterynaam: GlamourRus
Lid van Vereniging: Mundikat
Telefoonnummer: 0623933332
Facebook pagina: ---
instagram pagina: ---
Toegevoegd: 24-06-2020
Gemaakt door

Advertentie tekst

Oscar is is de liefste kat van de wereld en geniet al een paar jaar van zijn pensioen bij ons. De bedoeling was dat Oscar bij ons zou blijven, wat hij is voor ons heel bijzonder. Maar vanaf zijn castratie eet hij te veel en is hij behoorlijk aangekomen. Omdat we meerdere katten in huis hebben (van kittens tot volwassene) hebben wij niet de mogelijkheid om hem apart te houden van de groep. Dit is de enige reden voor ons om voor hem een nieuw huis te zoeken. Oscar is nu 5,5 jaar oud.

Oscar heeft bij ons enkele nestjes achtergelaten. Uit een van die nestjes is Coco bij ons bevlekken. Oscar heeft een hele bijzondere band met zijn dochter Coco en bij voorkeur zien wij ze samen naar een adres vertrekken. Oscar en Coco zijn altijd en overal samen: samen eten, samen slapen, samen spelen. Lief om ze zo te zien, daarom willen wij ze bij voorkeur niet uit elkaar halen. Uiteraard beseffen wij dat de kans groot is dat ze apart van alkaar vertrekken. Hoe dan ook, alleen een goudmandje met veel liefde en zorg zou goed genoeg zijn voor ze.
Coco heeft een eigenaardig karakter en zal altijd eerst kat uit de boom kijken voordat ze zich laat aaien of knuffelen door vreemden. Zij is heel erg lief en speels en lijkt veel op haar vader. Coco is heel trouw en zal goed voor haar nieuwe gezinsleden zorgen zodra de nieuwe huisgenoten haar vertrouwen hebben kunnen winnen.
Coco is recent gesteriliseerd nadat haar laatste zwangerschap uitliep tot een keizersnede, waarna wij besloten hebben om met haar niet verder te fokken.
Onze katten hebben altijd vrij toegang tot buiten in grote afgesloten volières. Graag zouden wij deze mogelijkheid voor ze willen behouden ook bij de nieuwe adressen:een afgesloten balkon of een afgeschermde tuin waar ze onder begeleiding van frisse lucht kunnen genieten.
Bent u geïnteresseerd in een van onze schatjes, introduceer aub uzelf via e-mail of telefoontje, dat stellen wij zeer op prijs. Bij voorbaat dank.

Kenmerken

(Stamboom) naam kat World Ocean en Coco of GlamourRus
Kleur Blauw
Geboortedatum 30-01-2017

Locatie

Gelderland, Nederland
Didam

Advertentiedetails

Advertentie ID: 460
Getoond: 1510
Aangepast: 05-07-2020
Vervalt: 23-08-2020
In categories: Russisch Blauw

Facebook reacties